Tapeter

I vår tapetavdelning finner du inspiration till alla rum

Tapeter skapar en varm och ombonad känsla i ditt hem. Med tapeter kan du enkelt få fram din egna nisch och personliga känsla i ditt hem. 

Med tapeter kan du leva ut dina kreativa sidor och sätta en unik prägel, likså kan du använda tapeter för att skapa ett lugn och ett harmoniserat hem.

Oavsett så finns vi här och bollar dina ideér, din lokal butik där vi pressar priserna och erbjuder 15% rabatt på våra tapeter.

Att tapetsera är inte svårt, kom in till oss så hjälper vi dig med vilka tillbehör du behover samt att räkna ut hur många tapetrullar som krävs till ditt projekt.

Sovrum 

Skogsparken från Boråstapeter är skapad med inspiration från det vackra skuggspelet under ett stort valnötsträd. Ett modernt, skissartat bladverk med en diffus, lite poetisk känsla. De milda kontrasterna bidrar till det lugna, harmoniska uttrycket.

Här ser du Skogsparkens vackra lövverk i en mörkt gröngrå färgskala. Tapeten finns också i ljusare gröngrått samt gråbeige. Mönstret gör sig bra på rummets alla väggar men du kan också kombinera Skogsparken med exempelvis tapeten Shades från kollektionen Chalk.Kök
Det är i köket vi samlas, umgås och njuter tillsammans. För många är det hjärtat i hemmet, där vi ofta sitter kvar långt efter att måltiderna är avslutade. 

I Just Kitchens hittar du många härliga tapeter för ett trivsamt och ombonat kök. Flera av dessa mönster passar alldeles utmärkt även för andra utrymmen i hemmet, där vi kanske önskar en mer tålig och tvättbar yta.

Allrum

Mörka, blommiga tapeten Nightingale Garden pryds av ett franskt, handmålat jacquardmönster ursprungligen skapat för textil. En unik tapet som ger rummet en klädd, ombonad känsla och en härligt rustik karaktär.


Nightingale Garden finns i fyra färgställningar. Här med mörkt grågrön botten och blomster i dämpade nyanser av bland annat falurött, aprikos, gulockra och blått. Vacker som fondvägg men tapeten gör sig också bra på rummets alla väggar. Och lika fin i sovrum som i mer sociala utrymmen.


Vi har tapeter från bland annat: 

A Street Prints

A.S Creation Taptene
Arthouse
Boråstapeter
Coordonné
Decor maison
Eijffinger
Engblad & Co
FermLiving
Fiona
Galerie
Graham & Brown
Grandeco
Holden Decor
I.CH. S.L
Kinnalin Tapet
Living Walls
Lutece
Mimou
Paintpart
Prestigous
Rasch Textil
Tapetstudion
Wallfashion
Wallquest
York Wallcoverings